NYHETER


D2310 ORIENTERING om RYLA              

Oslo 27.- 29.mars 2020      

Nå er det tid for å finne deltakere til Rotarys lederseminar for unge talenter. RYLA 2019 ble svært vellykket med over 50 deltakere. Vi ønsker at RYLA 2020 blir like vellykket. Påmelding skjer ved å gå til linken nederst på siden, ELLER KOPIER LINKEN OG LEGG DEN INN PÅ SØKELINJEN I DIN NETTLESER. Påmelding må skje innen 1. februar 2020. Det kan bli aktuelt med begrensning av antall deltakere.

Vi ønsker at alle klubbene i D2310 blir representert. Dere vil få detaljert program straks dette er klart.

 

RYLA er et seminar om ledelse og entreprenørskap for unge talenter. Dette har vært et offisielt Rotary program siden 1971. Rotaryklubbene Bryn, Oslo Nord og Groruddalen samarbeider om arrangementet. Stedet er Radisson Blu Hotel Alna, Tevlingveien 21, 1081 Oslo.

 

Målsetningen med RYLA er å gi deltakerne impulser og ideer til godt lederskap.  Samtidig gjøres deltakerne oppmerksom på

·       Rotary og ungdomsklubbene Rotaract både nasjonalt og internasjonalt

·       våre verdier og virksomhet i klubbene med tanke på at de kan være potensielle medlemmer senere.

 

RYLA-målgruppen er av Rotary International satt til unge talenter i alderen 18-30 år.  Vi foreslår at klubbene prioriterer å se etter deltakere som er i aldersgruppen 20-25 år, gjerne med noe arbeids- og/eller prosjekterfaring, pluss at de har et ønske om å utforske sine egne tanker om lederskap. Det er mulig å nominere familiemedlemmer, men vi oppfordrer sterkt til også å finne "ekstern" ungdom som utmerker seg på forskjellig vis. 

 

Vi har et spennende program under hovedtemaet; ''Ledere i fremtidens arbeidsliv''

 Deltakerne kan glede seg til:

·       Gode foredrag/innlegg om ledelse, motivasjon og entreprenørskap.

·       Inspirerende gruppearbeider. Nye venner og nyttige nettverk.

·       Dialoger, refleksjoner, utfordringer og konkurranse.  Gode samtaler og god mat!

Praktisk info: RYLA 2020 er planlagt å starte fredag 27.mars kl. 09:00 og avslutte søndag 29.mars kl. 15:00. Endelig deltakerliste vil være etablert 1. mars med etterfølgende krav om innbetaling av deltakeravgiften på kr 6 000.

Deltakeravgiften dekker seminarkostnader og opphold fredag-søndag på Radisson Blu Hotel.

Det er beregnet at deltakerne overnatter på hotellet i dobbeltrom. Dersom det på grunn av spesielle forhold er ønske om enkeltrom, vil det komme et tillegg til seminaravgiften pr. natt på kr. 845,-

 

Påmelding skjer ved å gå til linken nedenfor:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnRNkaShUWRCKD4M7IxjKyCGUw4i3P1mV6Yq37SrAEERGfDw/viewform?usp=sf_link

 

Med hilsen for RYLA-komiteen

Tove Steig (Konferanseleder)

Epost: Tove.steig@gmail.com  Mobil: 932 46 002ROTARY-UTMERKELSE TIL NORDSTRAND ROTARYS PRESIDENT

Gunther Motzke (til høyre på bildet) som er president i Nordstrand Rotary fikk nylig Rotary-utmerkelsen Paul Harrison Fellow. Han ble hedret for sin innsats i Rotary-distrikt 2310 som leder av medlems- og mangfoldskomiteen i perioden 2015-2017 og som assisterende guvernør 2015-2016. De andre som fikk samme utmerkelse, var fra venstre: Erik Werner, Drammen St. Halvard Rotary, Torbjørg Hogsnes, Nesbru Rotary og Leif Agnar Ellevset, Skaugum Rotary.